Akfen Gyo Faaliyet Raporu Altın Ödül'e Layık Görüldü - Son Dakika
Güncel

Akfen Gyo Faaliyet Raporu Altın Ödül'e Layık Görüldü

"Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hazırlanan Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

30.10.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hazırlanan Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, iletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen Galaxy Ödülleri sahiplerini buldu. "Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hazırlanan Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, aralarında ABD, Kanada, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, İtalya ve Türkiye'nin de bulunduğu ve 22 ülkeden 600'den fazla başvurunun yapıldığı Galaxy Ödülleri 2014'te Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül'ün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, Türkiye'de şehir otelciliğine yatırım yapan ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda bulunduklarını belirtti. Özgün iş modelleriyle her alanda sektörün gelişimine katkı sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Tural, Dünyayı Misafir Ediyoruz temasıyla hazırlanan 2013 yılı Faaliyet Raporu'muz yıl içinde yaptığımız çalışmaların başarılı bir örneği oldu ve Galaxy Ödülleri 2014'te Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü" ifadelerini kullandı.

Tural, Faaliyet Raporu'nun şirketin özgün iş modeli ve yatırımlarından yola çıkılarak hazırlandığını kaydederek, "Raporun kapağı bir valiz şeklinde tasarlandı ve valizin üzerine tüm ülkeleri anlatan simgeler yerleştirilerek tüm dünyanın misafir edildiği vurgulandı. Ayrıca raporun içerisinde otel yatırımlarımızın büyük boyutlardaki görselleri ve her projenin detaylı bilgilerine yer verildi" bilgisini paylaştı.

İletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla düzenlenen ve bu alanda dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Galaxy Ödülleri 2014, reklam, broşür, tasarım, pazarlama kampanyaları, yeni ürün tanıtımları, promosyon, özel etkinlikler ve web siteleri gibi 10 ana kategoriden oluşuyor. Uluslararası İletişim Sanatları ve Bilimi Akademisi (International Academy of Communications Arts and Sciences-IACAS) üyesi profesyoneller tarafından ele alınan başvurular, yaratıcılık, başarı, etkinlik ve performans kriterleri baz alınarak değerlendiriliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akfen Gyo Faaliyet Raporu Altın Ödül'e Layık Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement