Akgül ve Güler Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Akgül ve Güler Ailesinin Mutlu Günü

Akgül ve Güler Ailesinin Mutlu Günü

Esenyurt Belediyesi Basın-Yayın Bürosu personellerinden Bünyamin Güler, Rabia Akgül ile görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

08.09.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi Basın-Yayın Bürosu personellerinden Bünyamin Güler, Rabia Akgül ile görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Rabia ve Bünyamin çiftinin nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kıydı. Genç çiftin nikah şahitleri ise AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanları Metin Karakoç ve Hakan Yılmaz oldu.

Esenyurt Belediyesi Nikah sarayında gerçekleşen düğün törenine belediye birim müdürleri, belediye çalışanları, basın mensupları, Güler ve Akgül ailelerinin çok sayıda yakını katılım sağladı.

Bünyamin Güler ve Rabia Akgül'ün nikah işlemini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu genç çifte, "Rabbim bir ömür boyu mutlu olmanızı nasip etsin, birbirinize bir ömür sadık olun" temennilerinde bulundu.

Başkan Kadıoğlu, nikah işlemini gerçekleştirmesi ardından aile cüzdanını nikah şahidi olan AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca'ya teslim etti. Vekil Karaca genç çifte sağlık ve mutluluk dileyerek aile cüzdanını geline verdi.

Nikah merasiminin ardından yakın zamanda albümü çıkan ve Esenyurt'un sevilen yüzü Hakan Çiçek türküleriyle davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Esenyurt Belediyesi Basın-Yayın Bürosu personeli Bünyamin Güler'e büro çalışanı mesai arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz hediyeler davetlilerin ilgi odağı oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akgül ve Güler Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement