Akhb Genel Sekreteri Prof.dr.yılmaz, Elmalı Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Akhb Genel Sekreteri Prof.dr.yılmaz, Elmalı Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Akhb Genel Sekreteri Prof.dr.yılmaz, Elmalı Devlet Hastanesi\'ni Ziyaret Etti

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Bahri Özdemir ile birlikte Elmalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

07.03.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Bahri Özdemir ile birlikte Elmalı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak yapımı devam eden yeni Elmalı Devlet Hastanesi'ni Başhekim Op. Dr. Mehmet Akdağ eşliğinde gezen Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, örnek hasta odasını ve çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Necat Yılmaz'a

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin de eşlik etti. Hastanede tedavileri yapılan hastalara odalarında geçmiş olsun ziyareti yapan Prof. Dr. Necat Yılmaz, hastane çalışanları ile de bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Prof. Dr. Necat Yılmaz, Elmalı Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Elmalı Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ni de ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhb Genel Sekreteri Prof.dr.yılmaz, Elmalı Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement