Akhisar AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Akhisar AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

Akhisar AK Parti\'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 10 Ağustos 2014 günü ilk turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

21.07.2014 15:27  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 10 Ağustos 2014 günü ilk turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ali Velestin, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri katıldığı programda ilk olarak Dağdere Mahallesinde iftar programına ve ardından teravih namazı için Hanpaşa Mahallesine ziyaret gerçekleşti. Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit yaptığı açıklama, "Halkımız ilk defa kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecek. 10 Ağustos bu açıdan bir milat olacaktır. Türkiye birçok seçim gördü, ancak 10 Ağustos daha farklı ve daha önemli olacak. 12 yılda ülkemize çağ atlatan, ülkemizin büyümesini sağlayan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimine Milletin Adamı olarak katılmaktadır. Milletimiz kendi adayına, kendi geleceğine 10 Ağustosta sahip çıkacak ve Cumhurbaşkanı olarak seçecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement