Akhisar Belediyespor 3 Puan İstiyor - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor 3 Puan İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda düşmeme mücadelesi veren Torku Konyaspor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor, karşılaşmaya 3 puan için çıkacak.

23.04.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda düşmeme mücadelesi veren Torku Konyaspor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor, karşılaşmaya 3 puan için çıkacak.

Torku Konyaspor'la 2011-2012 sezonunda PTT 1'inci Lig'de oynadığı iki maçta da berabere kalan, bu sezon ilk yarıda Akhisar'da yapılan karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan yeşil siyahlı ekip, pazar günkü maçtan da puan ya da puanlarla dönmeyi planlıyor.

Akhisar Belediyespor'da haftanın ilk antrenmanına grip olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Kayserispor maçında bileğine darbe alan Çağdaş katılamadı. Antrenör Yıldırım Uran nezaretinde gerçekleşen idmanda hafif sakatlığı bulunan Bruno düz koşu yaptı. Çağdaş ve Bruno'nun Konyaspor maçında forma giyebileceğini söyleyen Yıldırım Uran, "Hedefimiz Konya'dan puan çıkarıp, ilk 10 içindeki yerimizi korumak" dedi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor 3 Puan İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement