Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Ligde mücadele veren Akhisar Belediyespor, 18. haftasında karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

28.01.2015 14:29  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 18. haftasında karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan idmanda sakatlıkları süren İsmail Konuk ve Yiğit Gökoğlan takımdan ayrı düz koşu yaparken, kupa maçında arka adalesinden sakatlanan Ahmet Cebe katılmadı.

"İLK PAROLAMIZ 3 PUAN"

İdman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sertan Vardar, "Akhisar'a dönüş benim için çok mutluluk verici oldu. 4 ay sonra geri geldim, ancak 4 ay sonra çok şeyler değişmiş. Ama yeni hocayla yeni arkadaşlar takıma biraz da skora etki ederse, biraz daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü durum son derece kötü. 11 haftadır bu takım galip gelemiyor. Ben geldikten sonra 2 maç oynadık ve 2 maçtır berabere kaldık. Ama ben çok da karamsar bakmıyorum açıkçası, çünkü iyi hoca, iyi transferler, bunların arkasından da iyi skorlar gelirse bence bu değişim kendini gösterecek diye umut ediyorum. Ama işimiz gerçekten zor, çünkü bu lig çok zor. O yüzden en kısa zamanda galip gelmek istiyoruz. O mutlu günleri tekrar kendi içimizde yaşamak istiyoruz. Öncelikle ilk parolamız 3 puan olacaktır" dedi.

Antrenmanda, kupa maçında oynayan oyuncular düz koşu yaparken, alt yapıdan 3 futbolcu da idmana katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement