Akhisar Belediyespor'da Transferler Devam Edecek - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor'da Transferler Devam Edecek

Akhisar Belediyespor\'da Transferler Devam Edecek

Teknik direktör Akçay: "Şu anda birkaç oyuncuyla görüşme halindeyiz.

19.07.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da transferlerin devam edeceği bildirildi.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde antrenman yapan ekip, fiziksel değerleri yükseltmeye çalışıyor. Takım, fitness çalışmalarını tamamlayarak, pazartesi günü teknik ve taktiksel çalışmalara geçmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yaptığı açıklamada, takıma belli aralıklarla katılan oyuncuları, diğerlerine yetiştirmekle ilgili özel programlar üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Fiziksel çalışma, fitness ile ilgili antrenmanların büyük bölümünü tamamladıklarını vurgulayan Akçay, ayın 22'si ve 25'inde yapılacak hazırlık müsabakalarına da katılacaklarını ifade etti.

Akçay, yeni transferlere ilişkin şöyle konuştu:

"Bu tabii devam edecek. Şu anda birkaç oyuncuyla görüşme halindeyiz. Bizim takımımıza, yapımıza uygun, hem karakter, hem kişilik, hem de futbol kültürü açısından bize uygun oyuncular üzerinde titizlilikle duruyoruz. Aynı zamanda ekonomi çok önemli. Kulübümüzün ekonomik yapısına ve kültürüne uygun oyuncular üzerinde çok titizlikle durduğumuz için biraz belki ağır olarak aldık ama doğru tespitler yapmak, bence ağır ve geç olmasından daha önemli. Sanıyorum önümüzdeki hafta, tamamen transferi kapatmış olacağız."

Fikstür çekimlerine değinen Akçay, "Derbilerin belli aralıklarla dağılmış olması, fisktür açısından iyi sayılabilir. Önemli olan sizin yapacağınız ve yapmış olduğunuz hazırlıkların size uygun ya da yeterlilik düzeyinde olmasıdır. Bunun da testi müsabakalar" diye konuştu.

Ligde ilk maçı Balıkesirspor ile yapacaklarını anlatan Akçay, "Güzel bir kulübümüzle oynayacağız. Onlar da bu ligin yeni ama kalıcı olmak isteyen bir takımı. Biz de öyleyiz. Aslında birbirimize benziyoruz. Umarım güzel olur. İyi bir sezon olması, ülkeye, dünya futboluna yararlı olması, kazasız, sakatlıksız bir dönem geçirmeyi umuyorum" dedi.

"Her takım yeni bir heyecan, yeni hedefler demek"

Akhisar Belediyespor'a, Elazığspor'dan transfer edilen Çağlar Birinci de Erzurum'da rakımın yüksek olduğunu ve hava şartları olarak diğer kamp ortamlarına oranla zor bir ortamda hazırlandıklarını söyledi.

Bunun kendilerine ekstra bir katkısı olacağını vurgulayan Birinci, şöyle konuştu:

"Çünkü oksijen miktarı çok düşük, yüksek rakımda idmanlar gerçekten zorluyor. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Daha aramıza katılacak arkadaşlar da vardır. Ben de bu takıma yeni katıldım. Her takım yeni bir heyecan, yeni hedefler demek. Geçen sene Akhisar güzel bir yerde bitirdi ligi. İnşallah hocalarımızla beraber, arkadaşlarımızla güzel bir çalışma ortamı hazırlayıp, geçen sene bitirdiği yerlerden daha üst seviyelerde bitirmeyi hedefliyoruz." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor'da Transferler Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement