Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı.

05.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta kaybettikten sonra önemli bir maça çıkarttıklarını belirterek, "Rakip önemli bir takım. Her iki takımın da kazanmak için oynayacağı maçın başından belliydi. Pozisyonlar da oldu ama gol olmadı. İki takım da iyi bir mücadele ortaya koydu. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki haftalara bakacağız. Oyuncularımı ve Eskişehirspor'u tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Emin Aladağ ise maçın sıcak bir havada oynandığını vurgulayarak, "Zaman zaman iyi oynadık. İyi de pozisyonlarımız oldu. Bunları atsaydık skor lehimize sonuçlanabilirdi. Kazansaydık bizim adımıza çok iyi olacaktı. Yine de takım arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Kenan Özer de, iyi bir takıma karşı oynadıklarını ifade ederek, "Hava şartlarının falan bahane olmaması lazım. İki takım da aynı şartlarda oynadı. İyi mücadele ettiğimizi düşünmüyorum. Bizim rakibe göre daha çok gol pozisyonumuz vardı. Gol atan kazanacaktı. Ama iki takım da beceremedi. Sonuçta 1 puana razı olduk" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Alt sıralardaki takımların kazanmaya başladığını hatırlatan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Üstte ciddi anlamda Avrupa kupasına katılma arzusunda olan takımlar var. Herkes daha yukarılara çıkmak, ligin az kalan maçlarına daha iyi girmek istiyor. Bugün de bu beklenti içinde olan takımların maçıydı. Akhisar bir üst sıraya çıkmak istiyor, biz de kazanıp Avrupa kupasına çıkmak istiyorduk. İlk devre daha iyi oynadık. Ancak topu kaleye gönderemedik. İkinci yarıda da iyi pozisyonlar yakaladık. Ancak koşanla, atanın organizasyonunda topu kaleyle buluşturamadık. ya tecrübe eksikliği ya da beceriksizlikten. Akhisar da iyi bir takım. 1 puan almanın sevincini yaşıyoruz. 90 dakikayı değerlendirdiğimizde maçın hakkının bu olduğunu söyleyebilirim. Akhisar'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer de, iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Geçen hafta iki takım da mağlup olmuştu. Sıcak havaya rağmen iyi bir mücadele oldu. Biz takım olarak Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Bunun için daha çok çalışıyoruz. Bugün tek eksik olan goldü. İnşallah haftaya Trabzonspor maçını kazanıp, iyi bir çıkış yakalarız" dedi.

Eskişehirsporlu bir diğer futbolcu Bertul Kocabaş ise galibiyet parolasıyla maça çıktıklarını belirterek, önlerinde Trabzonspor maçı olduğunu ve bu maçla çıkış yakalamak istediklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement