Akhisar Belediyespor-Eskişehirspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Eskişehirspor Soyunma Odaları

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos 2-2 biten Eskişehirspor mücadelesinde sergilenen performanstan memnun kaldığını söyledi.

24.01.2015 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos 2-2 biten Eskişehirspor mücadelesinde sergilenen performanstan memnun kaldığını söyledi. Carlos, "İlk yarı tutuk bir görüntü sergilesek de maçın ikinci devresinde istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Görev alan yeni transferlerin uyum sorunu yaşamadığını gördüm. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım görüntüsü ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" yorumunu yaptı.

MİCHAEL SKİBBE: BİLAL'E SİTEMİM VAR

Eskişehirspor'un Alman çalıştırıcı Michael Skibbe, Akhisar Belediyespor deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtti. Skibbe, "İlk yarının son dakikalarında attığımız gol bize moral verdi. Soyunma odasına skor avantajıyla gitmek çok önemli. Ancak duran toptan yediğimiz bir gol motivasyonumuzu bozdu. Frikikten bize gol atan eski öğrencim Bilal'e sitemim var. Böyle güzel bir golü bize atmasaydı. Kendini çok geliştirmiş. Tekrar öne geçmeyi başarsak da beraberliğe razı olduk. Her geçen hafta oyun kalitemizi artıracağız. Üst sıraları hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Eskişehirspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement