Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe Notları

Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe Notları

VAN PERSİE İLK 11'DE.

06.11.2016 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN PERSİE İLK 11'DE

FENERBAHÇE teknik direktörü Dirk Advocaat, hafta içinde Manchester United'i 2-1 mağlup eden kadroda 2 değişiklik yaptı. Maçta fantastik bir gol atarak galibiyetin kapısını açan Moussa Sow ile Alper Potuk'u kulübeye çeken Hollandalı teknik adam, bu oyuncuların yerine Robin Van Persie ve Aatıf Chahechouhe'yu sahaya sürdü.

4 DEĞİŞİKLİK

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Tolunay Kafkas, geçen hafta lider Medodpol Başakşehir deplasmanında 5-1'lik skorla bozguna uğraşan takımda ikisi zorunlu olmak üzere 4 değişiklik yaptı. Kadro dışı bırakılan Douglao ve sarı kart cezalısı Miguel Lopes kadroda yer almazken Custodio ve Kadir ise maça yedekler arasında başladı.

RODALLEGA KAPTAN ÇIKTI

Bu dört oyuncunun yerine Serdar Kesimal, Tolga Ünlü, Sissoko ve Muğdat Çelik 11'de forma giydi. Yeşil siyahlı ekipte Custodio'nun yedek soyunması üzerine Kolombiyalı golcü Rodallega, ilk defa kaptan olarak sahaya çıktı.

YILDIRIM PROTOL TRİBÜNÜNDE

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilerle birlikte protokol tribününden müsabakayı izledi. Bu arada eski Manisaspor Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi Kenan Yaralı, öğle yemeğinde Başkan Yıldırım ve sarı lacivertli yöneticileri, Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir restoranda ağırladı. Akigo 1970 Taraftarlar Derreği üyeleri de bir grup Fenerbahçeli futbolseveri öğle yemeğinde konuk ederek centilmenlik örneği sergiledi.

ZEMİN YİNE ŞİKAYET KONUSU OLDU

Manisa'ya gelen takımların korkulu rüyası haline gelen 19 Mayıs Stadı'nın zemini, bu kez Fenerbahçeliler'in şikayet konusu oldu. Sarı lacivertli futbolcular ve teknik adamlar, zeminin bozuk vea sert olmasından yakındılar. Sarı lacivertlilerin talebi üzerine stat görevlileri, zeminin biraz olsun yumuşaması için karşılaşma başlamadan önce çimleri suladı.

TARAFTARLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Atiker Konyaspor ve Kardemir Karabükspor galibiyetlerinin ardından hafta içindeki Manchester United zaferiyle havaya giren Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Sarı lacivertli renklere gönül verenler, Gediz yönündeki kale arkasında kendilerine ayrılan 3500 kişilik bölümü tamamen doldurdular.

AKHİSARLI TARAFTARLAR AZDRI

Bu sezon alınan başarısız sonuçlar yüzünden tribünlere küsen Akhisarlı taraftarların yaklaşık 2500'i müsabakmayı izleyerek takımlarına destek verdi.

"VATAN SANA CANIM FEDA" TEZAHÜRATI YAPTILAR

Müsabakadan önce 2 takımın taraftarları hep birlikte, "Vatan sana canım feda" tezahüratını yaptılar. Fenerbahçeli futbolseverler daha sonra "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attı.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement