Akhisar Belediyespor-Galatasaray Biletleri Satışa Çıktı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor-Galatasaray Biletleri Satışa Çıktı

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda çarşamba günü saat 18.45'te başlayacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının biletleri bugün satışa çıktı.

08.02.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda çarşamba günü saat 18.45'te başlayacak Akhisar Belediyespor- Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının biletleri bugün satışa çıktı.

Manisa 19 Mayıs ve İzmir Atatürk Stadı gişeleri ile passo.com.tr'de satılan biletlerin fiyatları kale arkaları 40, maraton 50, kapalı 60 ve VIP 80 TL olarak açıklandı. Karşılaşmada Galatasaray taraftarına 3500 kişilik Gediz kale arkası tahsis edilirken, diğer tribünler Akhisar Belediyesporlu futbolseverlere ayrıldı.

Bu arada Akhisar Belediyespor yönetimi, 2'nci yarı kombine kart fiyatlarını VIP 300, kapalı 200 ve maraton tribünü 100 TL olarak açıkladı. 18 yaş altı ve bayanlar için indirimli kombine kart fiyatları ise şöyle: VIP 200, kapalı 100, maraton 70 TL. Kombinelerin passo.com.tr'den ve Akhisar Passo Lig gişelerinden temin edilebileceği, indirimli kombinelerin ise sadece Akhisar Passo Lig gişelerinden alınabileceği bildirildi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor-Galatasaray Biletleri Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement