Akhisar Belediyespor-Galatasaray Maçının Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Galatasaray Maçının Soyunma Odaları

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, öne geçmelerine rağmen 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından rakip takımın kalecisi Fernando Muslera'nın başarılı performansına dikkat çekerek, "Muslera, Türkiye'de haksız rekabete yol açıyor" dedi.

28.08.2016 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, öne geçmelerine rağmen 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından rakip takımın kalecisi Fernando Muslera'nın başarılı performansına dikkat çekerek, "Muslera, Türkiye'de haksız rekabete yol açıyor" dedi. İlk golü attıktan sonra geriye yaslanmanın kesinlikle kendi tercihi olmadığını söyleyen Arslan, "Maça 2 forvet arkası 10 numarayla başlamak istedik. Öne geçmeyi planlamıştık. Onu hayal ettik ve ona çalıştık. Bunun semeresini gördük, ama öne geçmek futbolcularımın kafasında maçı bitirdik gibi algılandı" diye konuştu.

Golden sonra oyunu kaybettiklerini belirten Arslan, "İlk yarıyı çok kötü oynadık. Galatasaray oyunu eline aldı ve üstünlük kurdu. İkinci yarı skor yapacak pozisyonları bulduk. Fakat Muslera'nın öyle bir kurtarışları var ki resmen ligin dengesini bozuyor. Muslera, Türkiye'de haksız rekabete yol açıyor. Tekrar öne geçme şansımız vardı ama Douglao'nun sorumsuzca hareketi bize hızlı hücumdan gol yememize sebep oldu. Kayseri deplasmanında attığımız golün aynısını yedik. Galatasaray 2-1'den sonra dizginleri eline aldı. Rakibi kutluyorum. Bizim kaderimizde Galatasaray'ı yenememek var" dedi.

RİEKERİNK: İLK YARIDA MÜKEMMELDİK

Galatasar Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Akhisar galibiyeti sonrası özellikle ilk yarıda mükemmel bir oyun sergilediklerini söyledi. Riekerink, sezon başındaki maçların önemli olduğunu belirterek, "Geçen hafta bizim için bir kazaydı, ama galip geldik. Bugün taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Bunun semeresini gördük. Futbolcu sanatçı gibidir. Kendisinin seyredilmesini ister. Akhisar Belediyespor'u en iyi şekilde analiz ettik" dedi.

"Bloklar arasında boşluk bulacağımız biliyorduk" diyen Hollandalı teknik adam, "Bu alana atılan toplarda iyi fırsatlar bulacağımızı da biliyorduk. Dikine iyi paslar atıp istediğimizi gerçekleştirdik. İlk yarı mükemmel performans gösterdik. İkinci yarıda Akhisar soldan baskılı oynadı. Biz burada defansta iyi oynamayı da gösterdik. Yasin ve Bruma'nın iyi çıkışları, Sneijder'in güzel paslarıyla takım kalitemizi sergiledik. Özellikle son 10 dakikada oynadığımız oyunda çok memnunum" ifadelerini kullandı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Galatasaray Maçının Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement