Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 biten Gençlerbirliği maçının ardından iç sahada öne geçtikleri karşılaşmalarda yaşadıkları puan kayıplarından yakındı.

13.12.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 biten Gençlerbirliği maçının ardından iç sahada öne geçtikleri karşılaşmalarda yaşadıkları puan kayıplarından yakındı. Akçay, "İlk yarıda geride oynadık ama ikinci yarıda futbolun adına herşeyi yaptık. Üç maçtır evimizde öne geçmemize rağmen galip gelemedik. Rakip tek pozisyonla golü buldu. Bizim için şanssız bir geceydi. Umarım bu son olur. Süper Lig'de puan çok değerli. Uzun süredir 3 puanla tanışamamak bize sıkıntı veriyor" dedi.

Gençlerbirliği teknik sorumlusu Naci Şensoy, Akhisar Belediyespor deplasmanından sonra karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Şensoy, "Akhisar ligde pozitif futbol oynayan, iyi isimlerden kurulu bir ekip. Hamza Hamzaoğlu'ndan kalma, oturmuş bir futbol felsefeleri var. Lige fırtına gibi girdiler ama son haftalarda 3 puanla tanışmadılar. Özgüven kayıpları var ve biz buna göre plan yaptık. Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon yoktu. İkinci yarıda Akhisar Belediyespor öne geçti. Reaksiyon gösterdik ve skoru eşitledik. Maçın hakkı buydu. Son dakikada verilmeyen bir penaltımız var. Bunu hakemin tecrübesizliğine bağlıyorum" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement