Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Akhisar Belediyespor, Balıkesir'de konuk ettiği Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup etti.

23.08.2015 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Akhisar Belediyespor, Balıkesir'de konuk ettiği Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında yeşil-siyahlılar 67. dakikada Rodallega, 89. dakikada ise Güray'ın penaltıdan kaydettiği gollerle sonuca gitti: 2-0. Konuk ekipte Efe, 88. dakikada kırmızı kart gördü. Akigo puanını 4'e çıkarırken, Mersin İdmanyurdu yine puanla tanışamadı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir 3 puan aldık. İlk yarıda risk almadık, oyunu sahamızda kabul ettik. İkinci yarıya tam hazır olmamalarına rağmen Bruno ve Rodallega ile başladık. Aslında ilk yarıda Halil'in girdiği pozisyonda da öne geçebilirdik. Sonuçta kazandık, ama eksiklerimiz var. Futbolcularımız tam olarak hazır değil. Mervan'ın da aramıza katılmasıyla çok daha güçlü bir takım olacağız ve bu ligde çok can yakacağız" dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise oyunun büyük bölümünde kendilerinin üstün oynadığını belirterek, "Topla oynama yüzdemiz yüksekti. Beşiktaş yenilgisinden sonra oyun anlayışımız daha iyiydi. Ancak kalecimiz Mihaylov ve Efe'nin hataları sonrası kalemizde 2 gol gördük. Onlar da bu hataları yapmak istemezdi, ama futbolda bunlar var. Oyunun hakkının bu olmadığını düşünüyorum, beraberliğe üzülecekken mağlup olduk. Her şeye rağmen rakibimizi kutluyorum" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement