Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor Maçında Türkiye Rekoru! - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor Maçında Türkiye Rekoru!

Akhisar-Osmanlıspor maçında konuk takımın 89. dakikadaki atağına ofsayt bayrağı kalktı. Ama ofsayt yoktu. Ofsaytı bozan oyuncu 2 metre 52 santim daha yakındı.

28.12.2015 08:23  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve 0-0 sona eren Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor maçında inanılmaz bir hakem hatası yaşandı.

2 METRE 52 SANTİM DAHA YAKINDI

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmanın 89. dakikasında konuk ekibin bir atağı ofsayt bayrağıyla kesildi. Yardımcı hakem Serdar Diyadin, pas atılan oyuncu Rusescu'nun ofsayt olduğu gerekçesiyle ofsayt bayrağını kaldırdı. Ancak pozisyonun ofsaytla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktu.Lig TV'deki Piero ölçümleri ofsaytı bozan Akhisar Belediyesporlu oyuncu Tolga Ünlü'nün, kaleye Rusescu'dan tam 2 metre 52 santim daha yakın olduğunu ortaya koydu.

TÜRKİYE REKORU

Maçın orta hakemi Hüseyin Göçek de yardımcısının bu hatasına uydu ve Osmanlıspor'un belki de golle sonuçlanabilecek bir atağı kesilmiş oldu. 2 metre 52 santimlik ofsayt yanılgısı Türkiye rekoru olarak kayıtlara geçti.

ESKİ REKOR 106 SANTİM

Daha önce rekor, geçtiğimiz sezon 2-2 sona eren Eskişehirspor- Balıkesirspor maçında yardımcı hakem Süleyman Özay'a aitti.Özay, Balıkesirspor'un 27. dakikada Sercan Yıldırım'la kazandığı golde 106 santimlik ofsaytı kaçırdı. Sercan, takım arkadaşı Vargas ceza alanına orta yaparken tam 1 metre 6 santim ileride olmasına rağmen Özay bayrağını kaldırmadı ve orta hakem Mustafa İlker Coşkun da gol kararı verdi.

Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor Maçında Türkiye Rekoru!

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor Maçında Türkiye Rekoru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gökhan Durmuş AY: Bu olaylar olmasin diyosaniz butun spor uzerine bahisleri kaldiracaksiniz arkadas lamı cimi yokkk!!! 7 4 Yanıtla
  • Mağdur : Haberdeki videoyu boşuna seyretmenin anlamı yok. Ofsayt pozisyonu ile hiç ilgisi yok. 2 0 Yanıtla
  • Burak: Hakemlerin Turkiyede bu kadar değişik kararlar vermesinin altında neler yatıyor acaba? Bunu araştıran birileri yok sanırım. Ama Turkiyede sistem böyle yürüyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement