Akhisar Belediyespor, Sivasspor'la 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, Sivasspor'la 2-2 Berabere Kaldı

Akhisar Belediyespor, Sivasspor\'la 2-2 Berabere Kaldı

Akhisar Belediyespor, evinde karşılaştığı Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı ve puanını 4'e çıkardı.

15.09.2014 22:11  Güncelleme: 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçında Akhisar Belediyespor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 berabere bitti.

GOLLER GEKAS VE AATIF'TAN

Akhisar Belediyespor'un gollerini 9. ve 90+2. dakikada Theofanis Gekas kaydetti. Sivasspor'un golleri ise 59. ve 90. dakikada Aatif Chahechouhe'dan geldi.

AKHİSAR İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Karşılaşmanın ilk yarısında erken bir golle önce geçen Akhisar Belediyespor 45 dakika boyunca kalesini iyi savundu. İkinci yarıya etkili başlayan Sivasspor, 59. dakikada arka arkaya gelen atakları sonrasında golü buldu. Karşılaşmanın 62. dakikasında Saidi Ntibazonkiza'nın Cicinho'ya yaptığı müdahale sonrasında Sivasspor penaltı kazandı. Ancak orta hakem Özgür Yankaya, çizgi hakemiyle konuştuktan sonra penaltı kararından vazgeçti.

SİVASSPOR SON DAKİKAYA ÖNDE GİRDİ AMA...

Mücadelenin kalan bölümünde gol aramaya devam eden Sivasspor, 90. dakikada öne geçti. Geçen sezonun gol kralı Aatif Chahechouhe attığı golle Sivasspor'u öne geçirdi. Ancak maçı bırakmayan Akhisar, Theofanis Gekas ile 90+2. dakikada durumu 2-2 yaptı. Maçta başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.

Bu beraberliğin ardından Akhisar Belediyespor 4, Sivasspor ise 1 puana ulaştı. Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta maçında Akhisar Belediyespor, Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak. Sivasspor, Torku Konyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, Sivasspor'la 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement