Akhisar Belediyespor-Sivasspor Maçından Notlar Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Sivasspor Maçından Notlar Açıklaması

Süper Lig'deki üçüncü sezonuna Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, takımını 2 değişiklikle Sivasspor karşısında sahaya sürdü.

15.09.2014 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'deki üçüncü sezonuna Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, takımını 2 değişiklikle Sivasspor karşısında sahaya sürdü. Akçay, kalede Emrah yerine Oğuz'a, orta alanda Djoum yerine antrenman eksiğini tamamlayan Zokora'ya ilk 11'de şans verdi.

Sağ diz çapraz bağları kopan ve menisküsü yırtılan Mustafa Reşit Akçay, karşılaşmaya koltuk değnekleriyle çıkabildi. Ameliyat olmayı bekleyen Akçay, 90 dakikanın büyük bölümünde kulübede oturdu. Takımdan isteklerini yardımcısı aracılığıyla futbolcularına bildirdi.

YUNAN santrfor Gekas, yeşil-siyahlı formayla 490 gün aradan sonra gol attı. Akhisar Belediyespor'a 2012-13 sezonun devre arasında gelen Gekas, yarım sezonda attığı 12 golle takımını kümede tuttu. Konyaspor macerasının ardından bu yıl yuvaya dönen yıldız futbolcu Akigo'daki son golünü 13 Mayıs 2013'te Mersin İdmanyurdu ağlarına yolladı.

MANİSA 19 Mayıs Stadı'nın tribünlerinde 1500 civarında futbolsever vardı. Akhisar taraftarlarının geçen sezonlara oranla iç saha karşılaşmasına daha az ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Sivasspor Maçından Notlar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi
    15:19 İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi

    İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun'un Havza ilçesinde İYİ Parti Havza Belediye Başkan adayı Safi Gökçe ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Usta, seçimlerin yerel yönetimlerin performansının değerlendirileceği bir hesap görme günü olduğunu belirterek, Havza'da yapılan anketlerde adayları Safi Gökçe'nin Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayıyla başa baş gittiğini söyledi ve hemşehrilerinin tercihinin İYİ Parti'den yana olacağına inandığını ifade etti.

  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.


Advertisement