Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos, Takımının Son Durumunu Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos, Takımının Son Durumunu Değerlendirdi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos, Başakşehir maçını değerlendirerek, "Defans yaparak bizim hatalarımızı beklediler, biz de iyi oynamadık" dedi.

02.03.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "İstanbul Başakşehir defans yaparak bizim hatalarımızı bekledi, biz de iyi oynamadık" dedi.

İstanbul Başakşehir maçından sonra ara vermeden cuma günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, dünkü müsabaka iyi oynamadıklarını söyledi.

Carlos, Kasımpaşa maçına odaklandıklarını, bu müsabakada kadroda çok fazla bir değişiklik yapmayı düşünmediğini belirterek, "İstanbul Başakşehir defans yaparak bizim hatalarımızı bekledi, biz de iyi oynamadık. Futbolculara biraz daha güven motive edeceğiz" dedi.

Carlos, ligde liderle alt sıradaki takımlar arasında çok büyük puan farkı olduğunu ancak büyük takımların da bazen maç kazanmakta zorlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos, Takımının Son Durumunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement