Akhisar Belediyespor, Üniversitelilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, Üniversitelilerle Buluştu

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, yardımcı antrenörü Alper Avcı ile futbolcular Orhan Taşdelen, Tolga Ünlü ve Fatih Öztürk, Celal Bayar Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

16.03.2016 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, yardımcı antrenörü Alper Avcı ile futbolcular Orhan Taşdelen, Tolga Ünlü ve Fatih Öztürk, Celal Bayar Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Manisa Kredi ve Yurtlar Kurumu Merkez Efendi Yurt Müdürlüğü Seminer Salonu'nda yapılan söyleşide Arslan, Avcı ve oyuncular, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine tecrübelerini aktardı.

Öğrencilere başarılı olmak için kararlı ve azimli olmaları gerektiğini söyleyen Arslan, Karşıyaka'ya transfer olduğunda annesinin, kendisini "git, bir daha da geri dönme" diyerek motive ettiğini anlatarak, "Yani 'başar, öyle gel' dedi. 46 yaşıma girdim. Hayatta biri bana bir şey söyleyebilir ama annemin söylediği kadar etki eden başka bir şey yoktur. Çünkü başarmak zorundaydım, yapmak zorundaydım, başka hiçbir şansım yoktu" diye konuştu.

Karşıyaka'da çıktığı ilk antrenmanla ilgili anısını paylaşan Cihat Arslan, şu ifadeleri kullandı:

"Koşuyorduk, benim koşum o kadar iyi değil. Önümde 10 kişilik bir grup var. Ben onlardan biraz geride 11. olarak koşuyorum. Antrenmanın bitmesinde son düzlük artık, önümüze bir dere çıktı. Önümdeki grup derenin üzerinden atladı, ben atlayamadım, gücüm bitmişti. Ben de derenin içine girdim, her yerim çamur içinde hocanın yanına gittim. Hoca herkesi alkışlıyordu, beni görünce alkışlamayı bıraktı. Herkese 'bu benim futbolcum' dedi. İşte o gün ben başardım. Eğer o gün ben terk etseydim, hoca da beni terk edecekti. Hocanın o ilk antrenmandaki izlenimi, ilk tavrı belki de beni buralara getirdi. Ben bunu gençlere anlatıyorum. Mutlaka çare vardır, çünkü siz ailenizin umudusunuz. Devletimizin, milletimizin umudusunuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, Üniversitelilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement