Akhisar Belediyespor Yönetimi Basın Mensupları ile Buluştu - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor Yönetimi Basın Mensupları ile Buluştu

Akhisar Belediyespor Yönetimi Basın Mensupları ile Buluştu

Akhisar Belediyespor yönetimi, Akhisarlı yerel ve ulusal medya temsilcileri ile buluştu.

28.08.2014 12:41  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor Yönetimi, Akhisarlı yerel ve ulusal medya temsilcileri ile buluştu.

Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant'da yapılan toplantıya Akhisar Belediyespor yönetiminden basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Harun Eryüksel ve Süleyman İşçi katıldı.

Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, yeni sezon öncesi formada göğüs ve sırt reklamı ile ilgili herhangi bir görüşme yapmadıklarını ancak çalışmaların devam ettiğini, Balıkesirspor maçına reklamsız çıkacaklarını söyledi.

Ligin başlamasına kısa bir süre kala Akhisar taraftarının kombinelere talebin arttığını belirten Acar, "Satışlar şu anda iyi gidiyor. Taraftarlardan desteklerinin devam etmesini bekliyoruz. Akhisarspor Store'de yeni formaların satışına başlandı ve kendilerinden bu konuda da destek istiyoruz" dedi.

TARAFTAR MANİSA'YA ÜCRETSİZ TAŞINACAK

Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da taraftarın maç günü Manisa 19 Mayıs Stadı'na ücretsiz taşınacağını ancak otobüslere sadece Passolig kartı olanların alınacağını ifade etti.

Öte yandan Acar, bu yılda üç büyükler ile kendi sahalarında yapacakları maçlarda bilet fiyatların daha farklı olacağını dile getirerek, "Fiyatları maç haftasında açıklayacağız. Ancak kombine Passolig kartı olanlar bu fiyat farkından etkilenmeyecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor Yönetimi Basın Mensupları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement