Akhisar Belediyesporlu Bilal'den Mutlusu Yok - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyesporlu Bilal'den Mutlusu Yok

Akhisar Belediyespor'da sakatlığı yüzünden iki ay uzak kaldığı formasına Kardemir Karabükspor deplasmanında kavuşan Bilal'den mutlusu yok. "Takıma döndüğüm maçı 2-0 kazanmamız ve 6 haftalık galibiyet hasretinin bitmesi sevincimi ikiye katladı" diyen tecrübeli futbolcu, "Amacımız bu hafta Kayserispor'u yenerek seriyi sürdürmek.

16.04.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor'da sakatlığı yüzünden iki ay uzak kaldığı formasına Kardemir Karabükspor deplasmanında kavuşan Bilal'den mutlusu yok.

"Takıma döndüğüm maçı 2-0 kazanmamız ve 6 haftalık galibiyet hasretinin bitmesi sevincimi ikiye katladı" diyen tecrübeli futbolcu, "Amacımız bu hafta Kayserispor'u yenerek seriyi sürdürmek. Kalan 5 maçta alabileceğimiz en çok puanı alıp, ligi olabildiğince yukarılarda bitirmek istiyoruz" dedi.

İki aylık süre içinde 9 lig maçında arkadaşlarından uzak kaldığını hatırlatan Bilal, "Son 5 müsabakada bu eksiği kapatmak için elimden geleni yapacağım" ifadesini kullandı. Bu arada cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlı ekipte hafif sakatlığı bulunan Ivan Sesar ile Sertan, takımdan ayrı düz koşu yaptı. İki futbolcunun sakatlığının önemli olmadığı, maça yetişeceği bildirildi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyesporlu Bilal'den Mutlusu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.

  • Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
    22:09 Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Dicle Nehri'nde bir ceset olduğu ihbarı üzerine AFAD, 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, nehirde bir süre arama çalışması yaptıktan sonra çalışmaya yarın sabah da devam edecek.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.


Advertisement