Akhisar'da Bir Günde 17 Ülkeden 285 Turist Geldi - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Bir Günde 17 Ülkeden 285 Turist Geldi

Akhisar\'da Bir Günde 17 Ülkeden 285 Turist Geldi

Aziz Pavlus tarafından Batı Anadolu’da kurulan Hristiyanlığın ilk yedi kilisesinden birisi olan Akhisar’da bulunan Thyateira (Tepe Mezarı) bugün yaklaşık 20 ülkeden 285 turisti konuk etti.

26.07.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aziz Pavlus tarafından Batı Anadolu'da kurulan Hristiyanlığın ilk yedi kilisesinden birisi olan Akhisar'da bulunan Thyateira (Tepe Mezarı) bugün yaklaşık 20 ülkeden 285 turisti konuk etti.

İstanbul üzerinden 7 kişilik rehber eşliğinde ilk ziyaretlerine Akhisar'dan başlayan 17 ülkeden 285 turist Akhisar Belediyesi hizmet binası önüne 7 otobüs ile geldi. Otobüslerden inen turistler yaya olarak yaklaşık 1 kilometre boyunca Akhisar sokaklarından Thyateira (Tepe Mezarı) alanına geçti. Turistler burada uzman rehberler eşliğinde Thyateira'nın tarihi hakkında bilgi aldı.

İsrail'in ardından Türkiye'de ilk ziyaretini Akhisar'a yapan turistler daha sonra Bergama, Efes, Liyadik ve diğer kiliseleri ziyaret edecek. Türkiye'ye gelen 285 turist Dubai, İspanya, Peru, Bolivya, Honduras, Meksika, Arjantin, İtalya, ABD, İngiltere, Amman, Bahreyn, Polonya, Lübnan, İsrail, Hırvatistan ve Dominik ülkelerinden olduğu bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Bir Günde 17 Ülkeden 285 Turist Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement