Akhisar'da Çöp Konteynırlarına İlaçlama - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Çöp Konteynırlarına İlaçlama

Akhisar\'da Çöp Konteynırlarına İlaçlama

Vatandaşlara daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sunmak amacıyla ilaçlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da şehir çöplüğü ve çöp konteynırlarında karasinek, uçkun uygulaması yaptı.

23.08.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşlara daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sunmak amacıyla ilaçlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'da şehir çöplüğü ve çöp konteynırlarında karasinek, uçkun uygulaması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar'da şehir çöplüğü ve çöp konteynırlarında ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlara daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sunmak amacıyla yürütülen çalışmalarla il genelinde aralıksız devam edilecek.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, "Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı olarak yapılan ilaçlama çalışmalarıyla yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmenin mücadelesini veriyoruz. Bu kapsamda Akhisar'da da şehir çöplüğü ve çöp konteynırlarında ilaçlama çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Çöp Konteynırlarına İlaçlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement