Akhisar'da İnternet Kafeleri Denetlendi - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da İnternet Kafeleri Denetlendi

Akhisar\'da İnternet Kafeleri Denetlendi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesinde internet kafelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

17.08.2016 16:36  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denetimin Akhisar Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştiğini belirten Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, yaptıkları çalışmada olumsuzluğa rastlamadıklarını belirtti.

Akhisar Kaymakamlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinden oluşan komisyon, Akhisar ilçesinde internet kafelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ve denetimlerle ilgili açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, periyodik aralıklarla bu denetimlerin gerçekleştiğini belirterek, yaptıkları denetim sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlamadıklarını ifade etti. Bu tür denetimlerin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan İra, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda halkımızın huzur ve güveni için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar'da İnternet Kafeleri Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement