Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden Graniser'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden Graniser'e Teşekkür Plaketi

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Sn.Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

19.03.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Sn.Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Akhisar ilçesine bağlı okulların renovasyon projelerinde kullanılmak üzere yer ve duvar seramiği desteğinde bulunan Graniser'e Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Sn.Kaan Peker tarafından teşekkür plaketi verildi.

Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu'na plaketi takdim eden Akhisar Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer, yapılan seramik desteği ile özellikle köylerde bulunan okullarda yenilemeler yaptıklarını, artık çocukların daha temiz bir ortamda sağlıklı bir şekilde eğitim aldıklarını ifade etti.

İlk olarak kendi bölgelerindeki okullara destek amaçlı yola çıktıklarını ifade eden Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu"Kurulduğumuz günden itibaren başta kendi bölgemizdeki eğitim kurumları olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi birçok okula seramik desteğinde bulunduk. Her çocuğun sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmesi en büyük hedefimiz. Çünkü geleceğimizin mimarı çocuklarımız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden Graniser'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement