Akhisar Kent Konseyi Organizasyon Şeması Oluştu - Son Dakika
Yerel

Akhisar Kent Konseyi Organizasyon Şeması Oluştu

Akhisar Kent Konseyi Organizasyon Şeması Oluştu

Akhisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Hüsnü Kahraman başkanlığında Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda toplandı.

27.08.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Hüsnü Kahraman başkanlığında Akhisar Belediyesi Meclis Salonu'nda toplandı. Çoğunluğun sağlandığı toplantıda Akhisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadir Güven Genel Sekreter olarak seçildi. Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve Engelliler Meclisi kurulması kararı alındı. Bu karar doğrultusunda Genel Sekreter Nadir Güven'in gerekli çağrıları yapacağı belirtildi.

Ardından kadın meclisi oluşumuna geçildi. Yürütme kurulunda bulunan 6 kadın üye doğal olarak kadın meclisinde yer alacağı bildirildi. Engelliler meclisi oluşumunda ise Başkan Hüsnü Kahraman bu oluşuma büyük önem verdiklerini dile getirerek anlamlı bir şekilde oluşumun yapılması dileklerinde bulundu.

Gençlik meclisi oluşumunda da başkan Hüsnü Kahraman bu konuda çeşitli platformların oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı. Özellikle gençlerin madde bağımlılığına karşı gençlik konseyinin önemine değinen yönetim kurulu üyeleri, bu konuda projelerin geliştirilmesi konusunda uzman desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Toplantının sonunda dilek ve temennilere geçildi. Yapılan temennilerde bir daha ki toplantı öncesi meclislerin oluşarak bir araya gelinmesi taleplerinde bulunuldu. Genel Sekreter tarafından yapılacak alt yapı çalışması ardından toplantıların daha verimli geçeceği temennilerinde bulunuldu. İlk olarak öncelikli olarak kadın ve engelli meclislerinin oluşumunda bulunulması temennilerinde bulunuldu. Kadın kolları ile gençlik kolları meclisinin ortak yapıda gitmesi gerektiğini temennilerinde bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar Kent Konseyi Organizasyon Şeması Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement