Akhisar Şehidini Bekliyor (2) - Son Dakika
Güncel

Akhisar Şehidini Bekliyor (2)

Akhisar Şehidini Bekliyor (2)

Şehit DENİZER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şehit olan jandarma uzman çavuş 27 yaşındaki Serdar Denizer'in cenazesi Diyarbakır'daki askeri törenin ardından uçakla Akhisar Askeri Havaalanı'na getirildi.

24.12.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit DENİZER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şehit olan jandarma uzman çavuş 27 yaşındaki Serdar Denizer'in cenazesi Diyarbakır'daki askeri törenin ardından uçakla Akhisar Askeri Havaalanı'na getirildi. Cenaze konvoy eşliğinde Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ayrılan babası Tahsin Denizer ve annesi Ayşe Altun, çocuklarını morgda son bir kez daha gördü. Cenaze daha sonra baba evi olan Efendi Mahallesi 267 Sokak'taki evlerine getirildi. Burada aileden ve mahalle halkından şehit için hellallik alındı.

Şehit cenazesi daha sonra Efendi Mahallesi Söğütlü Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Birinci Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Aslan, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Tur Yıldız Biçer, Mazlum Nurlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan akçay ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"İÇİME ATEŞ DÜŞTÜ"

Anne Ayşe Altun, şehidin kız kardeşleri Emine Duman ve Sema Denizer ile halası Fatma Ünal bayrağa sarılı tabuta sarılıp şehidin fotoğrafını öptü. Anne Ayşe Altun tabuta sarılarak "Ne istediler askerlerimizden? Askerlerimizi şehit edenler hendeklere, çukurlara gömülsün. Dün gece içime ateş düştü" diye ağıt yaktı.

Şehit Uzman Çavuş Serdar Denizer'i büyüten babaannesi Hürü Denizer ve dedesi Celal Denizer de tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çeken Denizer çiftine birer sandalye verilip oturmaları sağlandı. Çevredeki vatandaşların bir kısmı evlerin balkonlarından şehidi gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlarken, bir kısmı da telefonlarıyla görüntü aldı.

Akhisar Müftüsü Yavuz Eriş'in kıldırdığı cenaze namazından sonra bir süre askerlerin omuzlarında taşınan şehit Serdar Denizer'in tabutu daha sonra cenaze aracına bindirildi ve Akhisar Şehitliği'nde toprağa verildi. - Altun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Şehidini Bekliyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement