Akhisar Taraftarından, Arslan'a Destek - Son Dakika
Spor

Akhisar Taraftarından, Arslan'a Destek

Akhisar Taraftarından, Arslan\'a Destek

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un 10. haftada Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk ettiği Antalyaspor maçı ardından 3-5 taraftarın kendisine maç içerisinde küfür ettiğinden yakınan teknik direktör Cihat Arslan’ın açıklamalarının ardından, 1970 Akigolar Taraftarlar Derneği bir basın açıklaması yaptı.

01.11.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'un 10. haftada Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk ettiği Antalyaspor maçı ardından 3-5 taraftarın kendisine maç içerisinde küfür ettiğinden yakınan teknik direktör Cihat Arslan'ın açıklamalarının ardından, 1970 Akigolar Taraftarlar Derneği bir basın açıklaması yaptı.

Tribünlerde küfürlü hiç bir türlü hareketi tasvip etmediklerini dile getiren 1970 Akigolar Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımın arkasında ve destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

1970 Akigolar Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Semih Arı, Kail Kaya, Sedat Akar, Adnan Yılmaz ve Mehmet Göldeli bir basın açıklaması yaparak küfür hareketini desteklemediklerini ifade ettiler.

Bu küfür hareketinin takıma sadece olumsuz bir etki oluşturacağını dile getiren 1970 Akigolar Taraftarlar Derneği Başkanı Helvacıoğlu, "Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz ki; biz Akigolar olarak bu takımın her zaman yanındayız. Skor ne olursa olsun, puan cetvelindeki sıralaması ne olursa olsun hep destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. 30 Ekim Cuma akşamı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Antalyaspor maçında teknik direktörümüz Cihat hocamıza küfürlü hareketi tasvip etmiyoruz. Bu bağlamda takımımızın ve hocamızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Biz ki Akigolar olarak her zaman ilklere imza atmış bir taraftar grubuyuz. Biz ki en kötü zamanlarda bile ne takımımıza, ne yönetimimize ne de hocamıza kesinlikle bu şekilde davranmadık, kimsenin de davranmasına müsaade etmeyeceğiz. Bundan sonra kendi sahamızda yapacağımız ilk maçta 1970 Akigolar Taraftarlar Derneği olarak tek çatı altında toplanarak takımımıza desteğimiz büyüyerek devam edecektir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızın arkasında olmaya, destek vermeye de devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Taraftarından, Arslan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan tuncay guleryuzlu: 3 5 kısının yaptıgı yanlıs hareket butun camıaya mal edılemez bu guzel ınsan sıze ne yaptı akhısarın basarısı ıcın 24 saat calısıyor aılesınden uzak ekbıyle buyuk mucadele verıyor cok ımkansızlık ıle basarıyı yakalıyor boyle yeteneklı c esaretlı hocalara ıhtıyacımız var akhısar taraftarı hocasına sahıp cıkmıstır gercek taraftarlık budur basarılar 0 0 Yanıtla

Advertisement