Akhisarlı Güray Vural Aslan Oluyor - Son Dakika
Spor

Akhisarlı Güray Vural Aslan Oluyor

Akhisarlı Güray Vural Aslan Oluyor

Galatasaray, Akhisar Belediyesporlu Güray Vural'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor.

22.12.2014 07:30  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray transfer hareketleriyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun eski takımı Akhisar Belediyespor'da forma giyen Güray Vural ilgilendiği iddia edildi.

ŞANSAL BÜYÜKA: GÜRAY'IN ADINI GALATASARAY'LA DUYUYORUM

Yayıncı kuruluş Lig TV'de yayınlanan Maraton programında, Şansal Büyüka bu iddiayı ortaya attı. Büyüka, "Ben bu Güray Vural'ın ismini ara transferde Galatasaray'la duyuyorum. Ciddi bir haber aldım." sözleriyle Sarı Kırmızılılar'ın ara transfer döneminde Güray'ı kadrosuna katma çalışmalarına başladığını iddia etti.

ALBAYRAK NE DEMİŞTİ ?

Sarı Kırmızılı kulübün 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, devre arasında transfer yapmalarının zor olduğunu ifade etmişti. Zaten 2 transfer yaptıklarını, bunlarında da Emre Çolak ve Sabri Sarıoğlu olduğunu söyleyen Albayrak, kadrolarının şişkin olduğunu bu nedenle de oyuncu göndereceklerini ifade etmiş, ardından Kardemir Karabükspor ile Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın kiralanması için anlaşmasına varılmıştı.

GÜRAY VURAL KİMDİR ?

Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray iki sene burada oynadıktan sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezon sonra buradan da profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda görev aldıkdan sonra a takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı.

1,5 YIL FUTBOLDAN UZAK KALDI

Süper Lig'de 7 Mart 2010'da oynanan Manisapor maçının 8. dakikasında ayağının kırılması sonucu oyundan çıkan Güray, tam 1.5 yıl futboldan uzak kaldı. TFF 1. Lig'de 9 Eylül 2011'de oynanan Göztepe maçıyla tekrar sahalara dönüş yaptı. 2012 yılında Akhisar'a transfer olan Güray, Süper lig'in 1. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçın 90+1. dakikasında Akhisar'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ayrıca bu gol 2012-13 sezonunun ilk golü oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Akhisarlı Güray Vural Aslan Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement