Akhisarlı Güray Vural: İlk Tercihim Galatasaray - Son Dakika
Spor

Akhisarlı Güray Vural: İlk Tercihim Galatasaray

Akhisarlı Güray Vural: İlk Tercihim Galatasaray

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Akhisar Belediye'nin milli yıldızı Güray Vural, ilk tercihinin Galatasaray olacağını söyledi.

13.11.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar'ın milli yıldızı Güray Vural'ın performansı her geçen gün biraz daha göz kamaştırıyor. Geçen yaz adı Galatasaray başta olmak üzere Bursaspor, Kasımpaşa ve Sivas'la anıldı. Bu sezon sonunda ise sözleşmesi sona eriyor. Fanatik'e özel açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki futbolcu, ilk tercihinin Galatasaray olacağını söyledi.

"İSME DEĞİL KARAKTERE ÖNEM VERİR"

" Denizlispor'da Hamza hocayla beraberdik." diyen Güral, "Benim ayağımın kırık olduğu dönemde gelmişti ama hiç oynadığımı görmedi. Sadece tanışıklığımız vardı. Sonrasında Akhisar'a istedi. Bana şans verdi, oynattı. Sadece benim için değil, birçok oyuncuda hakkı büyüktür. Onun için isim önemli değil, futbol yapısı ve karaktere değer verir. Bence doğru da yapıyor. Çok da başarılı. Bilal'i aldıktan sonra çok eleştirildi. Ancak sonradan herkes aslında ne kadar doğru bir tercih yaptığını gördü." dedi.

"İLK TERCİHİM HAMZA HOCA OLUR"

Tranasferiyle alakalı konuşan Güray, "Şu anda onunla bu konuda bir görüşmemiz yok ama inşallah ilerleyen zamanda olur. Hamza hoca Anadolu takımlarından çalıştığı, kendi bildiği oyuncuları oynatmayı seven biri. Devre arasında, sezon sonunda ne zaman olursa olsun. Kendi bildiğim hoca olduğu için ilk tercihim kesinlikle Hamza hoca olur." ifadelerini kullandı.

"SOL BEKTE SIKINTI VAR"

Galatasaray'a transfer olması halinde sol bekte oynayabileceğinin altını çizen Güray, "Benim asıl mevkiim sol bek. Galatasaray'ın da bu mevkisinde bir boşluk var. Olcan oynuyor şu an orada ama sürekli götürebilecek mi tartışılır. Şu an takımımda sağ kanatta oynuyorum, ancak Galatasaray'a gidersem şansımın sol bekte yüksek olduğunu düşünüyorum. Ön tarafta belki yüksek değil ama sol bekte başarılı olacağıma inanıyorum. Orada bir açıklık hissediyorum. Hırslı bir oyuncuyumdur. Sabırlıyım, beklerim, şans geldiğinde de onu geri çevirmem. Oraları hedeflediğim için kendime bu konuda güveniyorum." diye konuştu.

"HERKESİN HEDEFİ 4 BÜYÜKLERDE OYNAMAK"

4 büyüklerin herkesin gözdesi olduğunu belirten Güray, "Yazın teklifler aldık. Ancak sözleşmem olduğu için görüşmeler tıkandı. Bu sezon daha iyi olmak için devam ediyorum. İyi bir sezon geçirirsem bonservisimin de elimde olması ayrı bir avantaj. Şu an kulübüm Akhisar'ın da sözleşme uzatma konusunda bir talebi olmadı. Yeni bir anlaşma yok yani. Neler olacağını zaman gösterecek. Herkesin hedefi 4 büyüklerde oynayabilmektir. Ben de inşallah başaracağım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Akhisarlı Güray Vural: İlk Tercihim Galatasaray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ultraAslan: tabiki türkiye nin en büyük takımını tercih edecek fenevliler kudurur komaya girer bizde sene sonunda bi sakinleştirici daha vururuz 2 4 Yanıtla
  • Sirnakli kiros: Bi sen eksiksin gundi yav. 3 0 Yanıtla
  • Beşiktaş: Geçen sene yaptığınız şikeyi unutmadık 1 0 Yanıtla

Advertisement