Akhisarlı Kadınlar Manisa'yı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Akhisarlı Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Akhisar ilçesinde ikamet eden kadınlar Manisa'yı gezdi.

14.04.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi kadın dostu belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında kadınlar Manisa'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezerek öğreniyor. Akhisar ilçesinde ikamet eden kadınlar, Akhisar Emekli Öğretmenler Derneği ve Manisa Ahlatlılar Derneği üyeleri yapılan geziler kapsamında Atatürk Gençlik Merkezi, Çanakkale Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Ağlayan Kaya Niobe, Sultan Camii, Muradiye Camii, Mesir Camii, Mevlevihane, Hafsa Sultan Şifahanesi Tıp Tarihi Müzesi, Ulucami İshak Bey Türbesi gibi birçok tarihi yeri Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nden rehberler eşliğinde gezdiler.

Geziden memnuniyetlerini dile getiren kadınlar "Yaşadığımız ili tanımak, tarihi yerleri gezmek ve görmek bizim için çok güzel oldu. Bizlerden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisarlı Kadınlar Manisa'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement