Akif Çağatay Kılıç: EYOF 2017 Erzurum Organizasyonunu Başarıyla Tamamladık - Son Dakika
Spor

Akif Çağatay Kılıç: EYOF 2017 Erzurum Organizasyonunu Başarıyla Tamamladık

Akif Çağatay Kılıç: EYOF 2017 Erzurum Organizasyonunu Başarıyla Tamamladık

Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin tamamlanmasının ardından organizasyonda yarışan tüm sporcuları tebrik etti.

18.02.2017 09:45  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali dün gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, organizasyonun tamamlanmasının ardından resmi Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Akif Çağatay Kılıç, attığı Tweetlerde, "Avrupa Gençlik Olimpik Festivali EYOF 2017 Erzurum organizasyonunu başarıyla tamamladık. #eyof2017erzurum sürecinin en başından itibaren desteklerini esirgemeyen Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Sn. Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Festivale katılan Milli sporcularımızı, antrenörlerimizi, gönüllü kardeşlerimizi ve 34 farklı ülkeden misafirlerimizi tebrik ediyorum."

"ERZURUMLU HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Festivalin hazırlık döneminden kapanışına kadar destek veren ve ilgi gösteren Erzurumlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi cennet ülkemiz her organizasyonu başarıyla gerçekleştirebilecek kudrete sahiptir. Eyof 2017 bunun bir örneğidir. Ülkemizin adına yakışacak daha nice organizasyonları gerçekleştirmek dileğiyle, milettimizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Akif Çağatay Kılıç, organisazyonun her günü Twitter hesabından paylaşımlar yaparak, müsabakalarda yarışan sporculara destek oldu.

Kaynak: Haberler.com

Son Dakika Spor Akif Çağatay Kılıç: EYOF 2017 Erzurum Organizasyonunu Başarıyla Tamamladık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement