Akigo, Üstünlüğünü Koruyamadı - Son Dakika
Spor

Akigo, Üstünlüğünü Koruyamadı

Spor Toto Süper Lig'de 12 haftadır galip gelemeyen Ege temsilcisi Roberto Carlos yönetiminde çıktığı iki maçta da sahadan 2 2'lik beraberlikle ayrıldı.

31.01.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 2-0 öne geçtiği müsabakada Balıkesirspor'la 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, 12 haftadır galip gelemiyor.

Balıkesirspor karşısında Bilal Kısa ve Güray Vural'ın golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle rakibiyle 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, puanını 19'a çıkardı.

Ligde son galibiyetini 6. haftada Kasımpaşa karşısında alan Akhisar Belediyespor, daha sonra oynadığı 12 maçta sahadan 3 puanla ayrılamadı. Son 12 müsabakada 6'şar beraberlik ve yenilgi alan Ege temsilcisi, ilk 6 haftada 13 puan toplamasına rağmen galip gelemediği 12 haftada sadece 6 puan aldı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın ardından göreve gelen Roberto Carlos yönetimindeki Akhisar Belediyespor, ligdeki 2 maçta sahadan 2-2'lik sonuçlarla ayrıldı.

Dünkü müsabakada takımının ilk golünü kaydeden Bilal Kısa, bu sezon 4. golüne ulaştı. Takımını 2-0 öne geçiren Güray Vural ise bu yıl ilk gol sevincini yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü Trabzonspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor, ligde ise cumartesi günü Medicana Sivasspor deplasmanında puan arayacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akigo, Üstünlüğünü Koruyamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement