Akil Gençler Platformu'ndan Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Akil Gençler Platformu'ndan Suç Duyurusu

Akil Gençler Platformu\'ndan Suç Duyurusu

Batman Akil Gençler Platformu, bir internet sitesi ve sitede yorum yapan şahıslar hakkında, kendilerine iftira attıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

18.11.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Akil Gençler Platformu, bir internet sitesi ve sitede yorum yapan şahıslar hakkında, kendilerine iftira attıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Batman Akil Gençler Platformu, kendileri hakkında bir internet sitesinde yayımlanan haber ve yapılan yorumlarla ilgili suç duyurusunda bulundu. Platform üyeleri, dilekçelerini vermek için geldikleri adliye binası çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Platform Başkanı Merve Tekin, kendi imkanlarıyla toplumsal olaylara eğilerek, kendilerince desteklerle örnek olmaya çalışan bir oluşum olduklarını belirterek, "İsmini telaffuz etmeyeceğimiz şahıslar ve gruplar bizi hedef alarak siyasi alanda karalama algısı yaratmak için kullanmaya çalışmışlardır. Bir toplantı bitiminde çektirdiğimiz fotoğraftaki arka planındaki süs eşyasını şarap şişelerine benzeterek, bizi karalamaya çalışanları kınıyoruz. Bizler Akil Gençler Platformu olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar hep örnek çalışmalar yaptık ve yapmaya devem edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz ve birbirimize olan inancımız dava sorumluluğumuzdan gelmektedir. O yüzden her ne yapmaya çalışırlarsa başaramayacaklar" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil Gençler Platformu'ndan Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Batman : Hayatınız boş davanız boş bi sap olamazsınız 0 0 Yanıtla

Advertisement