Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Yayman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Yayman Açıklaması

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Hüseyin Yayman, çözüm sürecinde finale gelindiğini ifade ederek, "İnşallah 21 Mart'tan önce PKK Türkiye'de silahlı mücadeleyi bıraktığını ilan edecek.

02.03.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Hüseyin Yayman, çözüm sürecinde finale gelindiğini ifade ederek, "İnşallah 21 Mart'tan önce PKK Türkiye'de silahlı mücadeleyi bıraktığını ilan edecek. Bunu hep beraber göreceğiz" dedi.

Yayman, Antakya'da bir otelde düzenledi toplantıda, çözüm sürecinde gelinen aşamayla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tünelin ucunda ışık göründüğünü vurgulayan Yayman, şöyle konuştu:

"Terör örgütü silah bırakacak. Bu anlamda Türkiye'de inşallah çifte sevinç yaşanacak. Hem terörün bitmesi, anaların ağlamaması hem de bu seçim sürecinde bir esenlik havasının esmesi bağlamında. Çözüm sürecinde Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın çok net tavrı var. 'Biz baldıran zehri içmeye hazırız' diyor. Bu, Türkiye'nin küresel vizyon projesidir. Sadece çözüm süreci gerçekleştiğinde Türkiye'de her yıl 10 milyar dolar, yatırıma gidecek. Allah nasip ederse inşallah bundan sonra analar ağlamayacak, şehitlerimiz olmayacak. Bu anlamda çözüm sürecinde artık sona gelindi. Çözüm sürecinde finale gelindiğini ifade edebiliriz. İnşallah 21 Mart'tan önce PKK Türkiye'de silahlı mücadeleyi bıraktığını ilan edecek. Bunu hep beraber göreceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Yayman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement