Akıma Kapılan Koyunlara Dokunan Çocuk Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Akıma Kapılan Koyunlara Dokunan Çocuk Yaralandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kopan elektrik telinin üzerinden geçerken akıma kapılarak telef olan koyunlara dokunan çocuk ağır yaralandı.

21.07.2014 19:20  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, 15 yaşındaki Turgut Kılınç, babasına ait koyunları merada otlattıktan sonra İsalı Mahallesi'ndeki evlerine götürdüğü sırada hayvanlardan 4'ü kopan elektrik teline basarak akıma kapıldı. Bu sırada koyunlara dokunan Kılınç da ağır yaralandı.

Olayı fark eden baba Aykut Kılınç tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürülen Turgut Kılınç buradaki müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. 4 koyun ise telef oldu.

Baba Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalle muhtarının ve diğer vatandaşların elektrik telinin koptuğunu olaydan önce yetkililere bildirdiklerini savundu.

Koyunların kopan elektrik teli üzerinden geçerken akıma kapıldığını aktaran Kılınç "Oğlum, koyunların titrediğini görünce ne olduğunu anlamak için koyunlara dokunuyor ve elektrik çarpıyor. TEDAŞ'ı mahkemeye vereceğim" dedi.

Akıma Kapılan Koyunlara Dokunan Çocuk Yaralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akıma Kapılan Koyunlara Dokunan Çocuk Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement