Akın Altan'ın Bengü Paniği - Son Dakika
Magazin

Akın Altan'ın Bengü Paniği

Akın Altan\'ın Bengü Paniği

Bengü'nün Hatırası Bile Yetti! Sevgilisi Ece Erken'le Gece Turuna Çıkan Akın Altan, Eski Aşkının...

11.09.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süredir Ece Erken'le aşk yaşayan Akın Altan, önceki gece neye uğradığını şaşırdı. Erken ile Altan; Kuruçeşme'deki bir mekanda baş başa yemek yedi. Her zamanki gibi gazetecilerin olduğu bir mekana giden Akın Altan, balıkçı çıkışı kısa süreli panik yaşadı.

Altan, eski aşkı Bengü'nün sattığı cipini gördü. Yaşadığı oto-piştiyle şoke alan Akın Altan'ın yüzünü basın mensuplarından gördüğü ilgi güldürdü! Beraberliği başladığından beri objektiflere utangıç bir kız edasında poz veren Ece Erken de bu kez Altan'a uydu.

YÜZÜNDE GÜLLER AÇIYOR!

Ece Erken yine de kural bozmayıp gazetecilere ilişkisi hakkında yorum yapmadı. Bengü'den sonra yine ünlü bir isimle birlikte olan Akın Altan ise arka arkaya patlayan flaşlar karşısında mutluluk sarhoşu oldu.

BENGÜ NEREYE AKIN ORAYA

Akın Altan, geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı'ndaki bir mekanda Bengü ile karşılaşmıştı. Altan'ın sürekli eski aşkıyla pişti olması herkesin aklını karıştırdı.

ARTIK RAHATLADI!

İlişkisini ilk başta inkar eden Ece Erken, aylarca gazetecilerden kaçtı. Ünlü sunucu, Çeşme'den İstanbul'a geldikten sonra Altan ile poz vermeye başladı.

Kaynak: UFUK ÖZCAN/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Akın Altan'ın Bengü Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement