Akın "En Büyük İdealimiz Kaliteli Eğitim" - Son Dakika
Yerel

Akın "En Büyük İdealimiz Kaliteli Eğitim"

Akın "En Büyük İdealimiz Kaliteli Eğitim"

Beşiri Memur-Sen ve Eğitim Birsen İlçe Temsilcisi Hüsamettin Akın, yeni eğitim yılında öğrencilerin ve eğitimcilerin lehinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

03.09.2014 12:35  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanın Beşiri İlçesinde eğitim alanında yeni gelişmelerin yaşandığını belirten Memur-sen ve Eğitim Birsen İlçe Temsilcisi Hüsamettin Akın, kaliteli eğitimin en büyük idealleri olduğunu ifade etti.

Akın, "2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılının Ülkemize ve İlçemize hayırlı olmasını sendika olarak, İlçemizde eğitim kalitesinin artırılması hususunda her türlü özveri ile çalışacağımızı belirtiyor ve öğretmenlerimizden aldıkları ücretlerin karşılığı kadar değil Peygamber mesleğinin verdiği bir bilinçle çalışmalarını, hizmetlerini artırarak devam etmelerini istiyoruz" dedi.

Beşiri Memur-sen ve Eğitim Birsen İlçe Temsilcisi Hüsamettin Akın, "Eğitim çalışanlarının yıllarca çektiği zulüm niteliğindeki ek ödeme sorunu çözüldü, 2015 yılı için zam ve enflasyon farkı alındı, 4/C'li personelin 12 ay maaş almasını sağladık. Yöneticilerin aylık karşılığı ders zorunluluğunu düşürdük, başörtüsü yasağının kaldırılmasını sağladık, 28 Şubat mağdurlarının yeniden atanmasını sağladık. Ara dönemlerinde bedel ödeyen öğretmenlerin itibarlarını iade edilmesi amacıyla disiplin affının getirilmesi gibi bir çok kazanımı eğitimcilere sağlamakla gurur duyduğumuz bir sendikanın üyeleri olarak öğrencilerimiz için kat sayısı sorununun çözülmesi, üniversitelerde başörtüsü yasağının kaldırılması, darbeci zihniyetin ürünü kesintisiz eğitim dayatmasının kaldırılmasını sağladık, halkımızın talebi ve beklentilerinin karşılanmaya yönelik 4+4+4 yeni eğitim sisteminin hayata geçirilmesini sağladık, değerler eğitimini esas alan anlayışımızla Kur –an- Kerim, Siyer ve Temel Dini Bilgiler derslerinin müfredata girmesini sağladık. Askeri vesayetinin simgesi olan milli güvenlik dersinin kaldırılması gibi eğitim-öğretime bir çok hakkın kazanılmasında sendikamızın katkıları olmuştur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akın 'En Büyük İdealimiz Kaliteli Eğitim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • beşiri gerçekleri: oraya buraya bunun onun parasıyla bina dikerek kaliteli eğitime yaklaşmayı ancak ve ancak istersen ulaşmaksa hayal herkes biliyor. . . . 3 1 Yanıtla

Advertisement