Akıncılar İlçesi ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Akıncılar İlçesi ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu

Akıncılar İlçesi ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin 3.olağan genel kurulu yapıldı.

10.01.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akıncılar İlçesi ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin 3. olağan genel kurulu yapıldı.

Üsküdar Belediyesi sosyal tesislerinde yapılan genel kurulda yeniden dernek başkanlığına seçilen Ümit Sözcü, derneklerinde sadece erkeklerin değil, kadınların da ön plana çıkmasını istediklerini belirtti.

Sözcü, dernek üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Derneğimiz yine bir ilke daha imza atarak dernek yönetimine ilk kez ilçe sınırları dışındaki Anadolu insanlarından faydalı olabilecek kişileri aldık" dedi.

Akıncıların vadideki ilçelerle bir bütün olduğunu, derneklerinin vadinin tanıtılması, gelişmesi ve sosyal etkinliklerin artması açısından önemli çalışmalar yapacağını kaydetti.

Genel kurula, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, eski Sivas Milletvekili Selami Uzun, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, SİDEF Başkanı Zeki Bulut, Sancaktepe Kent Konseyi Meclis Başkanı İsmail Karabiber, Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, AK Parti Akıncılar İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Ay, HAS Parti Akıncılar İlçe Başkanı Murat Sevinç, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akıncılar İlçesi ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement