Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin Sakarya İl Temsilciliğine Saldırı - Son Dakika
Güncel

Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin Sakarya İl Temsilciliğine Saldırı

Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin Sakarya İl Temsilciliğine Saldırı

Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin Sakarya İl Temsilciliğine kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. Dükkanın camlarını kırarak zarar veren şahıslar, kaçtı.

15.01.2015 14:12  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin Sakarya İl Temsilciliğine kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi Saraçlar Sokak üzerinde bulunan Akit ve Yeni Şafak gazetelerine gece saat 01.45 sıralarında kimliği belirsiz kişiler taşlı saldırı gerçekleştirildi. Dükkanın camlarını kırarak zarar veren şahıslar olay yerinden kaçmayı başardı.

'SON YAŞANANLARDAN OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM'

Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin İl Temsilcisi olan Dursun Yıldırım saldırı sonrası yaptığı açıklamada, "Gece saatlerinde saldırıya uğradık. Kimse yoktu ama camları falan kırmışlar. Polis arkadaşlar geldi incelemeler yaptılar. Saat 01.45 sıralarında gerçekleşmiş saldırı. Hiçbir şey bilmiyoruz ileride çıkar inşallah yapanlar. Kaç kişi saldırı yaptığını da bilmiyoruz. Benim polisler arayınca haberim oldu. Polis buradaydı inceleme falan yaptı. 13 seneden beri biz bu pasajdayız. Kimseyle bir husumetimiz yok. Şahsi durum olduğunu zannetmiyorum, genel merkezimizi basmışlar. Son yaşanan olaylardan da olduğunu zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Terörle Mücadele (TEM), Güvenli Şube ve Cumhuriyet Polis Karakolu ekipleri saldırıyı gerçekletirildiği yerde güvelik kameralarını inceledi. Kaçan şahıslar hakkında geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin Sakarya İl Temsilciliğine Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement