Akkışla Büyükşehir ile Yakınlaşıyor - Son Dakika
Yerel

Akkışla Büyükşehir ile Yakınlaşıyor

Akkışla Büyükşehir ile Yakınlaşıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen "Ufuktaki Kent Kayseri" programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor.

07.02.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen "Ufuktaki Kent Kayseri" programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor. Başkan Özhaseki ve beraberindekilerin durağı bu kez Akkışla oldu. Akkışla'da, Akkışla- Sultanhanı yolunu açma sözü veren Başkan Özhaseki bu yolun yapılmasıyla Akkışla'nın Kayseri'ye 20 kilometre daha yaklaşacağı müjdesini verdi.

Akkışla girişinde AK Parti İlçe Başkanı Davut Altınoluk, Belediye Başkan Adayı Ali Ergül ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri eşlik etti. Çiçeklerle karşılanan Başkan Özhaseki için "Akkışla Seninle Gurur Duyuyor", "En Büyük Başkan Haseki Başkan" sloganları atıldı.

İlçe meydanından başlayarak esnafları ziyaret eden Başkan Mehmet Özhaseki, sırasıyla CHP, MHP, BBP ve Demokrat Parti ilçe Teşkilatlarını da ziyaret ederek kısa süreli sohbetlerde bulundu.

Başkan Özhaseki Cuma namazının ardından Akkışla Spor Salonu'na geçerek "Akkışla Büyükşehir ile Buluşuyor" toplantısına katıldı.

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Davut Altınoluk'un ardından Akkışla Belediye Başkan Adayı Ali Ergül kürsüye geldi ve Akkışla'nın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle büyük hizmetler alacağına inandığını dile getirerek "Büyük Usta Özhaseki Başkan ile çalışacak olmanın heyecanı içindeyim" dedi. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de konuşmasında Akkışla'nın gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, bu ilginin AK Parti'yi seçimlerde sonuca ulaştıracağını belirtti.

Alkış ve tezahüratlar eşliğinde, "Büyük Başkan" sloganlarıyla kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sunumuna Büyükşehir Belediyesi'nde yaptığı hizmetleri özetleyerek başladı. Yapılan yatırımlarla Kayseri'yi dünyanın modern şehirlerinden biri haline getirdiklerini ifade eden Başkan Özhaseki, bu hizmetleri yaparken Kayseri'de aç ve açıkta kimseyi bırakmadıklarını kaydetti.

Kayseri'ye yapılan yatırımların ardından Akkışla ile ilgili tespitlerini dile getiren Başkan Özhaseki ardından da önümüzdeki dönemde Akkışla'ya yapmayı planladıkları proje ve hizmetleri anlattı. İşe, su, kanal ve arıtma tesisi ile başlayacaklarını söyleyen Başkan Özhaseki, bölgenin altyapısının bu yıl içinde tamamlayacaklarını belirtti. Altyapının ardından merkez ve köy yollarının ıslahının yapılacağını dile getiren Başkan Özhaseki, önemli bir hizmetin altını çizdi ve "20 kilometre olan Akkışla-Sultanhanı yolunu açarak ilçenin Kayseri'ye uzaklığı 60 kilometreye düşüreceğiz" dedi.

Sözleri sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Başkan Özhaseki şöyle devam etti:

"Turizm potansiyelini ortaya çıkarıp Tabal Harabeleri ve Uğurlu Kale-Nekrapol Alanı'nda çalışma yapacağız. Yapılan festivalleri büyüterek devam ettirmeyi hedefliyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Akkışla'ya da büyük bir sosyal tesis yapacağız. Burada gençlik merkezi ve hanımlar için kurs merkezi gibi birimler olacak. Bir yandan soğuk hava deposunu ilçenin hizmetine sunarken bir yandan da semt pazarını kapalı hale getireceğiz. Ulaşımda seçimlerden hemen sonra iyileştirme başlayacak ve fiyatlarda tüm ilçelerde indirime gidilecek. Bunların dışında da ilçe halkının beklentilerini alarak Büyükşehir'in gücü ile sorunları gidermek bizim amacımız. Biz şimdiye kadar söz verip de dönüp gidenlerden olmadık. Allah'a şükür ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz."

Başkan Özhaseki konuşmasının ardından ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek programını tamamladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akkışla Büyükşehir ile Yakınlaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement