Akkışla İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden İl Müftülüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Akkışla İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Akkışla İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri 01-07 Ekim Camiler Haftası dolayısıyla önce camileri gezdi sonra İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’i ziyaret etti.

10.10.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri 01-07 Ekim Camiler Haftası dolayısıyla önce camileri gezdi sonra İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'i ziyaret etti.

Kayseri'deki Hunat, Kurşunlu, Lale, Camii Kebir ve Gülük Camilerini gezen öğrenciler daha sonra İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcısı Salih Sezik, Akkışla İlçe Müftüsü Şükrü Safa, Akkışla İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Melike Konyalı ve Arapça Öğretmeni Kenan Karataş da hazır bulundular.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Güven, müftülüklerin çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Akkışla İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencileri de İl Müftüsü Güven'e memnuniyetlerini dile getirdi ve kendisini Akkışla'ya davet etti.

Daha sonra İl Müftüsü Güven tarafından öğrencilere D.İ.B. yayınlarından oluşan çeşitli kitaplar hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akkışla İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden İl Müftülüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement