Akkuş'ta İstihdam Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Akkuş'ta İstihdam Toplantısı

Akkuş\'ta İstihdam Toplantısı

Ordu’nun Akkuş ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin öncülüğünde istihdamın artırılması için esnaflarla bir toplantı gerçekleştirildi.

10.06.2014 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Akkuş ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin öncülüğünde istihdamın artırılması için esnaflarla bir toplantı gerçekleştirildi.

İstihdamın arttırılması için ilçe esnaflarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atilla, Belediye Başkanı İsa Demirci, Ordu İŞKUR İl Müdürü İsa Kaymak, KOSGEB Müdürü Sinan Şahin ve TSE Ordu Temsilcisi Şükrü Kömerik ile Ünye Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor, Akkuş esnafı ile sivil toplum kuruluşları katıldı. Toplantıda İŞKUR 'un halka yönelik istihdamı arttırıcı kursları hakkında bilgi verilerek, Halk Eğitim ortaklı fasulye yetiştiriciliği ve paketlenmesi, cilt bakımı ve güzellik merkezi, servis personeli ve garsonluk, diş teknisyenliği kursları verilmesi karara bağlandı. KOSGEB tarafından da ilçe esnaf ve sanayicileri ile işletme kurmak isteyen vatandaşlara hibe ve destekler hakkında bilgiler verilerek, toplantı bitiminde heyetle birlikte tekstil binası gezildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akkuş'ta İstihdam Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement