Akkuş'tan Güvenlik Güçlerine Afişli Destek - Son Dakika
Güncel

Akkuş'tan Güvenlik Güçlerine Afişli Destek

Akkuş\'tan Güvenlik Güçlerine Afişli Destek

Abdullah KÖSE/AKKUŞ (Ordu)- ORDU'nun Akkuş ilçesinde, terör operasyonlarının sürdüğü bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerine destek vermek için hazırlanan afişler binalara asıldı.

26.04.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdullah KÖSE/AKKUŞ (Ordu)- ORDU'nun Akkuş ilçesinde, terör operasyonlarının sürdüğü bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerine destek vermek için hazırlanan afişler binalara asıldı. Afişlerin birer örneğinin de operasyon bölgelerine gönderilerek, teröristlerden temizlenen binalara asılmasının sağlanacağı belirtildi.

İlçede eğitim camiası tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde operasyonlara katılan güvenlik güçlerine  moral vermek amacıyla kampanya başlatıldı. Bu kapsamda hazırlanan afişler ilçede binalara asıldı. Afişlerde güvenlik güçlerine destek verilirken, her zaman yanlarında oldukları belirtildi. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşımda bulunan İlçe Kaymakamı Hüseyin Atila, "Tüm okullarımızın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezinin de dahil olduğu, kısacası, Akkuş eğitim camiasının Doğu ve Güneydoğu'da çarpışan kahramanlarımıza moral ve motivasyon için başlattığımız kampanyamız için yaptıkları çalışmalardan bir tanesi olan afişlerimizin çoğu hazırlandı ve binalara asıldı" dedi. Kaymakam Atila, bu afişlerin birer örneğinin de o bölgelere gönderileceğini kaydetti. Ayrıca operasyonlara katılan güvenlik güçlerinin zorunlu ihtiyaçlarını karşılanması için başlatılan yardım kampanyası da ilçe kaymakamlık sitesinden yayınlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akkuş'tan Güvenlik Güçlerine Afişli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement