Akkuşlular İftarında Çatı Adaya Gönderme - Son Dakika
Güncel

Akkuşlular İftarında Çatı Adaya Gönderme

Akkuşlular İftarında Çatı Adaya Gönderme

İstanbul Ordu Akkuşlular Derneği tarafından Esenyurt Kültür Merkezinde iftar programı ve Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek gecesi düzenlendi.

07.07.2014 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ordu Akkuşlular Derneği tarafından Esenyurt Kültür Merkezinde iftar programı ve Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek gecesi düzenlendi.

Programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu İli Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, İstanbul Akkuşlular Derneği Başkanı Erol Savaş, Meclis üyeleri ve çok sayıda Akkuşlu katıldı.

SAVAŞ: "ADAYIMIZ BELLİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

Merkezi Esenyurt 'ta bulunan İstanbul Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş gecede yaptığı konuşmasında 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret etti. Savaş, "Bugün iftarda bir araya geldik. Konumuz ise 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Bizim yani Ordu Akkuşlular olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Türkiye'nin hiçbir şeyi yoktu. 12 yıl önce Türk lirasının 0 sayısını hatırlamıyorduk. Tankları, Helikopterleri Her şeyi dışarıdan alıyorduk. Ülke olarak İtibarımız yoktu. Sonra adam gibi adam uzun adam geldi ve bizi bu günlere getirdi. Bu konuda kim ne derse desin, Recep Tayyip Erdoğan'dan daha iyi Türk milliyetçisi yoktur. 10 Ağustos'ta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapacağız ve Çankaya'ya göndereceğiz. Hepinize katılımlarınızda dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

GEVREK, "BAŞBAKANI 10 AĞUSTOSTA CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

Dernek Başkanı Erol Savaş ardından Ordulu Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gevrek söz aldı. Gevrek; "Kur'an-ı Kerim ayetinin indirildiği bu güzel bu mübarek Ramazan ayında bütün dileklerimizi şüphesiz Cenabı Allah kabul edecektir. Ben inanıyorum ki 10 Ağustos günü Başbakanımızı inşallah Cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya göndereceğiz. Birilerinin ortaya çıkardığı çatının hesabı varsa Ordu Akkuşlular olarak mutlaka bizimde bir hesabımız vardır. Birlik beraberliğimizi Ordu Akkuşlular olarak bir kez daha gösterdiğiniz için hemşerilerimin hepsine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

DEĞER," ÖNCE SANDIK SONRA FINDIK"

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer programda söz alarak seçimde memlekete değil sandığa gidilmesini istedi. Değer, " Ordu Akkuşluları tebrik yürekten ediyorum. Çok güzel etkinlikler düzenliyorlar ve birlik beraberliklerini en iyi şekilde gösteriyorlar. Bende Akkuşlulara, "Önce Sandık sonra fındık diyorum. Böyle bir seçim yüzyılda bir ilk defa yapılıyor. Seçimden sonra fındığa gidelim ve Başbakanımıza Cumhurbaşkanlığı seçiminde destek olalım. Bu seçim bir daha olmaz. Katılımlarınızdan dolayı tüm Ordululara teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

BAŞKAN KADIOĞLU, "KENDİ İÇLERİNDE ADAM BULAMADILAR"

İlçe Başkanı Şenay Değer'in konuşması ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kadıoğlu, "Öncelikle Ramazanınız mübarek olsun. Böyle güzel bir gece düzenledikleri için Akkuşluları tebrik ediyorum. Böyle bir destek gecesini ilk olarak Akkuşlular gerçekleştirdi tebrik ediyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ordu 20'de 20 AK Parti ile rekor kırdı. Esenyurt 'ta ise Ordulu hemşerilerimiz %70'lik bir oyla bize en çok destek veren il oldu. Buradan tüm Ordulara teşekkür ediyorum. Bizim karşımıza Cumhurbaşkanı adayı olarak mutlaka bir aday getireceklerdi. Cumhurbaşkanı adayı hırsız olmayacak, düzenbaz olmayacak sahtekar olmayacak. Hem MHP hem de CHP böyle bir adam kendi içlerinde böyle bir bulamadı. Bir adam buldular onu da dışardan sağdan soldan buldular. Bu millet artık Türkiye'de çalışanın yönetmesini istiyor. İnşallah Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı yapacağız ve ülkemizin daha da büyük ve güçlü bir devlet olmasını sağlayacağız. İftar programınız ve Ramazanınız hayırlı uğurlu olsun, hepiniz sağlıcakla kalın" dedi.

KIYIKLIK; "ORTAK ADAYLARINDAN MEMNUNUM"

Akkuşlular programında son olarak söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık çatının adayından memnun olduğunu dile getirdi. Kıyıklık, " AK Parti yönetimi ile 1000 yılda olur dedikleri şey 10 yılda gerçekleşti. İnşallah bu değişim kıyamete kadar da devam edecektir. Ordular olarak Esenyurt 'ta ki desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Esenyurt 'ta %70 gibi bir oy oranı ile adam gibi adam Necmi Kadıoğlu'na verdiğiniz destekten dolayı Orduluları tebrik ediyorum. Ben İstanbul AK Parti Milletvekili olarak CHP'nin ve MHP'nin ortak adayından inanın çok memnunum. CHP ve MHP'nin genel başkanlarından da çok memnunum inşallah hep başlarında olurlar da ortalıkta oyalanıp dolanırlar. Biz adam gibi adamı seviyoruz ve peşinden gidiyoruz. Bu senede bir ilk yaşayacağız ve Cumhurbaşkanımızı sizler seçeceksiniz oda genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Onlarda çatı yapsınlar ev yapsınlar ortalıkta kalmasınlar. Oruçlarınızı Allah kabul etsin. Hayırlı ramazanlar." dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akkuşlular İftarında Çatı Adaya Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement