AKP Genel Başkan Yardımcısı Şentop, Kaymakam Yaman'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AKP Genel Başkan Yardımcısı Şentop, Kaymakam Yaman'ı Ziyaret Etti

AKP Genel Başkan Yardımcısı Şentop, Kaymakam Yaman\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa Şentop Çaycuma'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

27.08.2013 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop Çaycuma'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz'in eniştesi Şentop, Çaycuma'da Kaymakam Hasan Yaman'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop Çaycuma'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz'in eniştesi Şentop, Çaycuma'da Kaymakamlık, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Belediyeyi ziyaretinin ardından Filyos beldesine geçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop'u Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, belde belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri karşıladı. Çaycuma Kaymakamlığında ilçenin sorunlarını ve Filyos Vadi Projesini anlatan Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ziyaretle ilgili şöyle dedi; "Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamız bugün kaymakamlık makamını ziyaret ettiler. Şeref verdiler, biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret dolayısıyla da ilçemizin sorunlarını kendilerine aktarma ve bu sorunların çözümü noktasında yardım talebinde bulunma imkanımız da oldu. Burada belediye başkanlarımız, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanımızla birlikte kendilerini bilgilendirdik. Ben kendilerine hem bu ziyaretten dolayı hem ilçemiz sorunlarına, sıkıntılarına göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum."

VADİ PROJESİNE BAKAN YOK!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop ise Filyos Projesi konusunda Hükümette sorumlu bir bakanın olması gerektiğini ifade etti. Bu tür büyük projelerde Hükümet içinden bir bakana sorumluluk verildiğini ancak Filyos Projesi için sorumlu bir bakanın olmadığını söyledi. Şentop ziyaretle ilgili de şunları ifade etti:

"Filyos Projesiyle ilgili anlatılan hususlar beni fazlasıyla mutlu etti. Birçok açıdan baktığımızda r zaman geçmesine rağmen Sultan Abdülhamit'in projelerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İstanbul'da da aynı şekilde köprülerden havaalanlarına kadar projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ancak Türkiye'de proje üretmede başarılıyız fakat projelerin hayata geçmesi konusunda aynı başarıyı, aynı hızı gerçekleştiremiyoruz. Bu bizim dönemimizde biraz farklılaştı. İnşallah Filyos Projesi de planlanan takvim içerisinde tamamlanır." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AKP Genel Başkan Yardımcısı Şentop, Kaymakam Yaman'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement