AKP Yozgat Milletvekili: Fransa'daki Vatandaşlarımızı Sadece Seçim Zamanı Ziyaret Etmiyoruz, Hep... - Son Dakika
Güncel

AKP Yozgat Milletvekili: Fransa'daki Vatandaşlarımızı Sadece Seçim Zamanı Ziyaret Etmiyoruz, Hep...

AKP Yozgat Milletvekili: Fransa\'daki Vatandaşlarımızı Sadece Seçim Zamanı Ziyaret Etmiyoruz, Hep...

AKP Yozgat milletvekili: Fransa'daki vatandaşlarımızı sadece seçim zamanı ziyaret etmiyoruz, hep yanlarındayızEngin Akgürbüz - Lyon, 6 Nisan (DHA) - Ak Parti Yozgat milletvekili Ertuğrul Soysal Fransa'ya yaptığı ziyareti La Tour Du Pin şehrinde tamamladı.

06.04.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKP Yozgat milletvekili: Fransa'daki vatandaşlarımızı sadece seçim zamanı ziyaret etmiyoruz, hep yanlarındayız

Engin Akgürbüz - Lyon, 6 Nisan (DHA) - Ak Parti Yozgat milletvekili Ertuğrul Soysal Fransa'ya yaptığı ziyareti La Tour Du Pin şehrinde tamamladı. Soysal 'Fransa'da yaşayan Türk vatandaşlarını sadece seçim zamanı hatırlamıyoruz her zaman yanındayız' dedi.

Yoğun bir Türk nüfusunun yaşadığı şehirde faaliyet gösteren DİTİB Türk kültür derneğinin hazırladığı kutlu doğum haftasına katılan Yozgat Milletvekili Soysal, 'Çevrede yaşayan vatandaşların ısrarlı davetleri üzerine, bir takım açılışlar yapmak, hükümetin icraatları ile ilgili bilgilendirme yapmak, nereden nereye geldiğimizi anlatıp kişileri bilgilendirme yapmak adına buradayım' diye konuştu.

La Tour Du Pin şehrinde DİTİB derneğinin düzenlediği Kutlu Doğum Günü sunumunu izlemek için geldiklerini söyleyen Ertuğrul Soysal, bununla birlikte tam 3 kere geldiğini ve ziyaretlerinin hiçbirinin seçim zamanı olmadığını belirtti.

Böyle buluşmaların çok faydalı olduğunu söyleyen Yozgat milletvekili Soysal, vatandaşların merak ettiği konularda soru sorduklarını ve kendinin de bildiği kadarı ile kendilerine cevap verdiğini ifade etti. DHA mikrofonuna konuşan La Tour Du Pin Derneği Başkanı Haydar Erkoç ise La Tour Du Pin belediyesi ile uzun süredir devam eden camii müsaadesi konusunun mahkeme kararı ile hallolduğunu, mahkeme kararının lehte olduğunu, belediyeden gelecek son bir izin ile camii inşaatına başlanabileceğini söyledi. En geç sonbahara doğru inşaata başlayacaklarını belirten Başkan Erkoç, Türkiye'den kendilerini ziyarete gelen milletvekillerinin kendilerine cesaret verdiklerini ifade etti.

La Tour Du Pin şehrindeki kutlamalara, AK parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Diyanet İşleri başkanlığı Hac ve Umre daire başkanı Fatih Kurt, Lyon başkonsolos vekili Cevcet Aydın, Lyon DİTİB başkanı Ahmet Saçıntı, UETD Rhone Alpes bölge başkanı Ünal Özaydın, La Tour Du Pin dernek başkanı Haydar Erkoç ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AKP Yozgat Milletvekili: Fransa'daki Vatandaşlarımızı Sadece Seçim Zamanı Ziyaret Etmiyoruz, Hep... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement