Akparti Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Akparti Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti

Akparti Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti

Fethiye’de Büyükşehir yasası öncesi CHP’den çiftlik Belediye Başkanı seçilen daha sonra partisinden istifa edip Ak Parti’ye geçen ve bir dönemde Ak Partiden çiftlik Belediye Başkanlığı yapan Büyükşehir yasası ile birlikte çiftlik Belediye Başkanlığının kapanmasıyla birlikte Ak Partiden Fethiye Belediyesi Meclis Üyeliğine aday olup belediye meclis üyeliğini kazanan M. Halil Doğan yazılı bir açıklamayla partisinden istifa etti.

21.08.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de Büyükşehir yasası öncesi CHP'den çiftlik Belediye Başkanı seçilen daha sonra partisinden istifa edip Ak Parti'ye geçen ve bir dönemde Ak Partiden çiftlik Belediye Başkanlığı yapan Büyükşehir yasası ile birlikte çiftlik Belediye Başkanlığının kapanmasıyla birlikte Ak Partiden Fethiye Belediyesi Meclis Üyeliğine aday olup belediye meclis üyeliğini kazanan M. Halil Doğan yazılı bir açıklamayla partisinden istifa etti.

Fethiye'nin çiftlik beldesinin 2 dönem belediye başkanlığını yapan son mahalli seçimlerde de Fethiye Belediye Meclis üyeliğine seçilen Ak Partili Halil Doğan yazılı açıklamasında partisinin genel merkezini eleştirdi. Halil Doğan açıklamasında " Güzel Ülkemde her gün dökülen kanları görmezden gelen ülkemizin büyük terör ve ekonomik sıkıntılar ile boğuştuğu bir dönemde ülke çıkarlarını göz ardı edip sadece kendi ve parti çıkarlarını düşünen halkımızın anlaşın, uzlaşın ülkeyi birlikte yönetin mesajın kabul etmeyip halka "siz yanlış yaptınız" verdiğiniz kararı biz beğenmiyoruz. Bu kararı düzeltin diye halka karşı gelen bir parti ile milletimizin huzura kavuşması mümkün görülmemektedir. Halk kutuplaşma değil uzlaşma istemektedir. Ülkeyi bir ay boyunca oyalayıp koalisyonculuk oyunu oynayan, sonrada biz erken seçim istiyoruz diyerek kendi çıkarları için ülkeye zaman ve para kaybettirenlere halkımızın hak ettikleri dersi vermesi temennisiyle 14 Ağustos 2015 tarihi itibari ile Ak Partiden istifa ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akparti Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement