Akrabaların Yol Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Akrabaların Yol Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında yaşanan yol kavgası sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

27.04.2016 15:58  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Büyükköy Mahallesi'nde akrabalar arasında yaşanan yol kavgası sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Büyükköy Mahallesi'nde olayların devam etmemesi için jandarma geniş güvenlik önlemi alırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

AMCA ÇOCUKLARI ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Akçadağ ilçesine bağlı Büyükköy Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, kayısı bahçelerine giden yol nedeniyle amca çocukları R.Y. (62) ve A.Y. (65) arasında bu sabah yine tartışma çıktı.

YAŞANAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile iddiaya göre R.Y. tüfekle A.Y.'yi karnından ağır yaraladı. Bunun üzerine iddiaya göre Aliseydi Yeter'in oğlu A.Y. de silahla R.Y.'yi vurdu.

JANDARMA, BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Olayda R.Y. olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan A.Y. ise hemen Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yolda 3-4 kez kalbi duran ve yapılan müdahalelerle hayata döndürülen yaralı hastanede hemen ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan A.Y'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayın ardından çok sayıda jandarma ve korucu mahalleye gelerek geniş güvenlik önlemi aldı.

A.Y. KISA SÜREDE YAKALANDI

R.Y.'yi öldürdüğü iddia edilen A.Y. jandarma tarafından kısa süre sonra yakalanırken, olay yerine gelen Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan da jandarmadan olayla ilgili bilgiler aldı. Akçadağ Cumhuriyet Savcılığı'ndan 2 savcı da 2 kişinin öldüğü olay yerine gelerek inceleme yaparken jandarma olay yeri incelemesinin ardından R.Y.'nin cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Büyükköy Mahallesi'nde olayların devam etmemesi için jandarma geniş güvenlik önlemi alırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akrabaların Yol Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement