Akreditasyon Stratejik Planı Çalıştayı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Akreditasyon Stratejik Planı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Akreditasyon Stratejik Planı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kalitesini geliştirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için Oda Akreditasyon Sistemi sürecine geçti.

18.11.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kalitesini geliştirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için Oda Akreditasyon Sistemi sürecine geçti.

Özel sektöre hizmet edebilmek için buna layık hizmet kapasitesine sahip olmak gerektiğine inanan Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla TOBB Akreditasyon sistemi sürecine geçti.

Bu amaç doğrultusunda meclis, yönetim kurulu, meslek komiteleri, odanın kadın-genç girişimciler kurulu ve personeli stratejik plan çalıştayı Akreditasyon danışmanı Banu Yüksel'in koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Üyelerine her alanda kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, bu çalıştay kapsamında; vizyon, misyon, güçlü- zayıf yönleri, fırsat ve tehdit unsurlarının tespiti ve hedef belirlenmesi kapsamında Swot analizleri geniş katılımla yapıldı. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akreditasyon Stratejik Planı Çalıştayı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement